Neem je kleinkind(eren) mee!

Een bijzondere middag

Voor alle opa’s en oma’s met kleinkinderen van 2 tot 6 jaar organiseert Bibliotheek Hoogeveen een bijzondere voorleesmiddag. Kom naar de bibliotheek en beleef samen met je kleinkind(eren) de mooiste verhalen. Ook geven we je handige voorleestips en laten we prachtige kinderboeken zien. En wist je dat voorlezen zelfs op afstand kan? We leren je hoe je op een gemakkelijke manier een audio-opname kunt maken.

Meedoen is gratis!

Reserveer wel vooraf een gratis kaartje!

De kaartverkoop start binnenkort.

Wanneer?

Datum: 20 december. Let op: je reserveert voor een tijdvak. Je kunt reserveren voor 13.00 uur of voor 14.00 uur.

Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27.

Meer over Lees voort!

Tijdens de campagne Lees voort! die tot en met juni 2021 plaatsvindt, besteden wij extra aandacht aan de rol van grootouders in de leesopvoeding van hun kleinkinderen. De campagne stimuleert namelijk alle grootouders van Nederland om hun kleinkinderen vaker voor te lezen of aan te zetten tot zelf lezen.

En waar kun je dit nu beter doen dan in de bibliotheek? De bibliotheek is hier natuurlijk de uitgelezen plek voor met een grote collectie aan boeken, voorleestips en voorleesuurtjes. Daarom organiseert Bibliotheek Hoogeveen leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden! Dus kom samen met je kleinkind naar de bibliotheek.

leest voort