Masterclass voor creatieve ondernemers of ondernemers in spé tussen de 18 en 35 jaar

Het canvasmodel

Een ondernemingsplan op papier zetten is best lastig. Het canvasmodel helpt. Tijdens deze masterclass hoor je hoe je dit model gebruikt. Met behulp van het model bedenk je hoe jouw ideale bedrijf eruitziet. De waarde van jouw bedrijf staat hierin centraal!

Gastspreker Johannes Postema

Johannes Postema is ondernemersadviseur bij Ik ben Drents ondernemer en Business Developer bij Buro B&G. Hij helpt ondernemers en organisaties met ondernemen en innoveren. Johannes heeft ervaring met uitdagingen als het opzetten van een eigen bedrijf, beter inspelen op kansen, stimuleren van creatieve processen en de drempels die je als ondernemer tegenkomt.

Kijk voor meer informatie op: linkedin.com/in/johannes-postema

Of kijk ook op: https://ikbendrentsondernemer.nl/

Wanneer?

30 november, 19.00 - 21.15 uur

Waar?

Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27.

Aanmelden

Wil je meedoen? App je naam naar 0627-269035. Kies voor een VIP-kaart of een los kaartje. Met een VIP-kaart ben je verzekerd van een plek bij alle masterclasses en daardoor is er meer diepgang in je ondernemerschap mogelijk. Een losse kaart is voor het bezoeken van één masterclass. Meld je snel aan want vol is vol!

Meer masterclasses volgen?

Er volgen nog veel meer masterclasses voor Veenbazen. Noteer alvast in je agenda: 14 december, 25 januari, 15 februari, 8 maart, 12 april en 31 mei!

Over het project de Veenbazen

Veenbazen zijn jonge, creatieve ondernemers die er samen voor gaan in de regio Hoogeveen! Veenbazen is een project van Bibliotheek Hoogeveen, STiB Hoogeveen en de Inloopschool.

bart vinne mi