Het BoekStartuurtje is een gezellig uurtje georganiseerd door de bibliotheek waarin anderhalf tot vierjarigen en hun (groot)ouders of oppas elkaar ontmoeten. We lezen voor, zingen liedjes en knutselen eenvoudige werkjes.

Datum: 23 mei

Datum: 17 mei
Kosten: gratis

Woensdag 1 mei houden we weer een Ouder & Kind bijeenkomst in de bibliotheek van Coevorden.

Elke eerste woensdag van de maand zijn ouders/verzorgers en jonge kinderen van harte welkom in de bibliotheek om op een laagdrempelige manier ervaringen, zorgen en vragen over het ouderschap met elkaar te delen.

De kinderen kunnen spelen en zullen worden voorgelezen. Elke maand is er een ander thema.

Datum: 01 mei
Begintijd: 09:30 uur
Eindtijd: 11:00 uur

Datum: 25 apr
Kosten: Gratis

Op dinsdagmorgen 23 april start in Bibliotheek Schoonoord de cursus Digisterker/Aan de slag met je DigiD. De cursus bestaat uit 4 lessen.

De cursusdata zijn 23, 30 april, 7 en 14 mei van 9.30 tot 11.30 uur

Datum: 23 apr
Begintijd: 09:30
Eindtijd: 11:30

Datum: 18 apr

Datum: 18 apr

Datum: 17 apr

Datum: 16 apr

Datum: 12 apr
Kosten: gratis

Handwerkcafé, iedere eerste dinsdag van de maand.

Neem je eigen handwerkje mee en schuif gezellig aan.

Ideeën en patronen uitwisselen, vragen en elkaar helpen of zomaar een middagje gezelligheid.

Datum: 02 apr
Begintijd: 14.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur

Datum: 28 mrt

Datum: 21 mrt

Datum: 21 mrt

Datum: 20 mrt

Datum: 19 mrt

Datum: 15 mrt
Kosten: gratis

Op maandagavond 11 maart start in de bibliotheek Sleen de cursus Digisterker/Aan de slag met je DigiD. De cursus bestaat uit 4 lessen.

De cursusdata zijn 11, 18, 25 maart en 1 april van 19.00 tot 21.00 uur

Datum: 11 mrt
Begintijd: 19:00
Eindtijd: 21:00
Kosten: Deelname is gratis

Ter gelegenheid van zijn 350ste sterfjaar presenteert Het Rijksmuseum voor de eerste keer in de geschiedenis een overzichtstentoonstelling van alle schilderijen, prenten en tekeningen van Rembrandt uit de eigen collectie. Met topstukken als ‘De Nachtwacht’, ‘Marten & Oopjen’, ‘Het Joodse Bruidje’ en ‘De Staalmeesters’, beheert het Rijksmuseum de grootste collectie schilderijen van Rembrandt ter wereld.

Datum: 06 mrt
Begintijd: 20.00 uur
Eindtijd: 22.00 uur
Locatie: Bibliotheek Coevorden
Kosten: bibliotheekleden €5,00; niet-leden €6,50 (Inclusief koffie/thee)

Handwerkcafé, iedere eerste dinsdag van de maand.

Neem je eigen handwerkje mee en schuif gezellig aan.

Datum: 05 mrt
Begintijd: 14.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur
Kosten: Gratis

Meer met de computer doen? Leer het met Klik & Tik in de bibliotheek.

Datum: 05 mrt
Begintijd: 10:00 uur
Eindtijd: 12:00 uur

Datum: 28 feb
Locatie: Bibliotheek Aalden

Op dinsdagmiddag 26 februari start in Bibliotheek Coevorden de cursus Digisterker/Aan de slag met je DigiD. De cursus bestaat uit 4 lessen.

De cursusdata zijn 26 feb, 5 en 12 maart van 14.00 tot 16.00 uur

Datum: 26 feb
Begintijd: 14:00
Eindtijd: 16:00
Kosten: Deelname is gratis

In Bibliotheek van Coevorden kunt u iedere dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14.00 uur tot 17.00 uur terecht voor vragen over het gebruik van uw tablet en/of IPad. Op zaterdagmiddagkunt u terecht van 13.00 tot 15.00 uur

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wel graag uw eigen IPad/Tablet meenemen!

Begintijd: 14.00 uur (op di en do) & 13.00 uur (op zat)
Eindtijd: 17.00 uur (op di en do) & 15.00 uur (op zat)