Kinderen kunnen intens genieten van muziek en muzikale spelletjes.

Ze zijn vol aandacht bij het horen van geluiden, liedjes, muziek en instrumenten.

Steeds gerichter reageren ze ook met hun bewegingen hierop. Daar komt bij dat veel van hun dagelijkse karweitjes zoals opruimen, eten en slapen gaan, fijner en gemakkelijker voelen wanneer er bij gezongen wordt.

Zingen, spelen en dansen is niet alleen reuze gezellig, maar ook goed voor de taal- en motorische ontwikkeling.

Dus kom langs met je (klein)kind van 0-3 jaar in bibliotheek Diever, Dwingeloo, Havelte of Vledder.

Datum: 05 sept
Locatie: Bibliotheek Vledder

Datum: 12 sept
Kosten: Gratis

CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Het is toegankelijk voor alle toekomstige programmeurs van 8 tot 15 jaar.

Meedoen aan CoderDojo is mogelijk voor iedereen tussen 8 en 15 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je aan te melden via info@bibliotheekdiever.nl.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Datum: 18 sept

Datum: 19 sept