Op de kinderboerderij hebben ze er een geitje bij! Mik gaat er voor het eerst naar toe.

Maar waar is het geitje?

Een geitige kindervoorstelling over zoeken, ontdekken en dierenvriendschap. Gespeeld door het smoespottheater.

Bibliotheek Vledder: woensdag 20 juni van 10.00 - 10.30 uur

Bibliotheek Havelte: woensdag 21 juni van 10.00 - 10.30 uur

Geschikt voor kinderen van 2-6 jaar. Graag vooraf aanmelden via info@bibliotheekhavelte.nl.

Toegang gratis.

Datum: 21 juni
Begintijd: 10.00 uur
Eindtijd: 10.30 uur
Locatie: Bibliotheek Havelte

Maar waar is het geitje?

Bibliotheek Vledder: woensdag 20 juni van 10.00 - 10.30 uur

Bibliotheek Havelte: woensdag 21 juni van 10.00 - 10.30 uur

Toegang gratis.

Datum: 20 juni
Begintijd: 10.00 uur
Eindtijd: 10.30 uur
Locatie: Bibliotheek Vledder
Kosten: Gratis

CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Het is toegankelijk voor alle toekomstige programmeurs van 7 tot 17 jaar.

Meedoen aan CoderDojo is mogelijk voor iedereen tussen 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je aan te melden via info@bibliotheekdiever.nl.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Datum: 19 juni
Begintijd: 15.00 uur
Eindtijd: 16.30 uur
Locatie: Bibliotheek Diever
Kosten: Gratis

Schrijfster Marcella Kleine werkt als vertrouwenspersoon in een instelling voor psychiatrie en justitie. In haar laatste boek binnenwereld legt ze een link naar haar werk. Het verhaal speelt zich deels af in een tbs-kliniek.

Speciaal voor deze avond schrijft Marcella het begin van een verhaal voor de schrijfwedstrijd. Alle aanwezigen kunnen meedoen! De winnaar ontvangt de laatste drie boeken van Kleine.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheken Meppel, Westerveld en De Wolden

Datum: 19 juni
Begintijd: 19:30