Een tentoonstelling van digitale kunstwerken die je alleen kunt zien op je IPad of smartphone. Hoe werkt dit?

De beelden staan op een boomstam met kunstzinnige sokkel. De sokkel lijkt leeg. Het kunstwerk is pas te zien als je je tablet of smartphone gebruikt. De kunstwerken van deze augmented reality (AR) tentoonstelling kun je van alle kanten bekijken en in enkele kunstwerken kun je zelfs naar binnen kijken. Neem je telefoon dus mee als je tentoonstelling bezoekt! Er zijn 12 kunstwerken te zien van Gejan Stol (Assen), Raymond van Es (Groningen) en Sina Barkmann (Düsseldorf)

Op dinsdag 19 oktober om 14.00 uur verzorgt Raymond van Es een presentatie over deze boeiende tentoonstelling. Je bent van harte welkom!

Beeldenbos  is de afsluiting van het project Grenzkultur. Een project rond het immaterieel erfgoed in de regio's Emsland, Grafschaft Bentheim en de provincie Drenthe met activiteiten rond de thema's ruimte, taal, ambacht en feesten.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

18 t/m 23 oktober - Bibliotheek Gieten