Vakantielezen in de bibliotheken Gieten, Annen en Rolde.

De zomervakantie staat voor de deur. Lekker aan het strand, op de camping of thuis in een hangmat met een goed boek.

De bibliotheek biedt deze zomervakantie 2 acties.

Voor kinderen is er het ‘Vakantielezen’. De kinderen krijgen in de bibliotheek een ‘vakantieboekenlegger’ waarop stickers kunnen worden geplakt. Voor elk gelezen boek komt er een sticker op de kaart, met 5 stickers is de kaart vol en mogen ze iets kiezen uit de grabbelton. Nog geen abonnement? Geen probleem, tot 19 jaar kunnen kinderen gratis lid worden van de bibliotheek.

Voor ouders die nog geen lid zijn is er ook een leuke actie. Tijdens de zomermaanden juli en augustus kunnen jullie genieten van een gratis proefabonnement. Dit stopt automatisch na drie maanden. Een mooie manier om kennis te maken met alles wat de bibliotheek te bieden heeft.

Geïnteresseerd? Kom samen naar de bibliotheek!