Informatiebijeenkomst over de start van een muziek-luistergroep

Mooie boeken lezen, samen klassieke muziek luisteren en daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten?

Foto vioolenpartituur Senia

Dat kan in de Bibliotheek Emmen bij de start van een muziek-luistergroep van Stichting Senia. De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek.

De groep maakt een keuze uit een gevarieerde aanbod van muziekstukken, opgesteld door deskundigen. Een luistergroep komt 6 à 7 keer per jaar bij elkaar, gewoonlijk roulerend bij de deelnemers thuis. De besprekingen vinden plaats aan de hand van lees- en luisterwijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden.

Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website van Stichting Senia.

Deze activiteit is geannuleerd.