Een cursus Spaans in vijf lessen

In deze veelzijdige cursus maak je kennis met de Spaanse taal aan de hand van verschillende onderwerpen waarmee je op jouw reis te maken krijgt. Zo leer je om jezelf voor te stellen in het Spaans, een hotelkamer te reserveren, eten te bestellen in een restaurant en om de weg te vragen.

spanish 375830 640

Foto: jairojehuel (Pixabay)

De nadruk ligt op het zelf kunnen spreken in een ontspannen sfeer, waarbij de grammatica zijdelings aan bod komt. Ook maak je kennis met de Spaanse cultuur, gewoontes en leuke wetenswaardigheden.

Iñez Roos

Iñez Roos studeerde Spaans in Amsterdam. Ook heeft zij een jaar in Madrid gestudeerd en is daar vanwege de liefde 8 jaar blijven wonen. Inmiddels heeft zij les gegeven op diverse scholen aan havo-, vwo-, mbo-leerlingen en aan volwassenen. Het enthousiasme en de leergierigheid van de cursisten motiveert haar enorm!

Studiemateriaal

Het materiaal wordt verstrekt door de docent en er wordt gebruikt gemaakt van een elektronische leeromgeving waar je alle informatie van de lessen, de links naar muziek, filmpjes en oefeningen kan terugvinden. Spaans op reis in vijf lessen; je kun heel wat leren van de tweede taal van de wereld.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten, alle op vrijdagmiddag. De overige data zijn: 24 april en 8, 15 & 29 mei 2020.

Aanmelden

Deze activiteit is geannuleerd.