Overdag is de bibliotheek druk bevolkt met mensen op zoek naar informatie, boeken om te lezen, films om te kijken of gebruik te maken van onze computers. Als de bibliotheek dicht is en niemand meer aanwezig, dan houd je een perfect strijdtoneel over om je eens lekker uit te leven in een heus lasergamegevecht.

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en lijkt het je leuk om tussen de boekenkasten te lasergamen, reserveer dan snel een plekje. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Aanmelden

Deze activiteit is uitverkocht!  Degene die zich voor deze activiteit aanmelden worden voorlopig op een wachtlijst gezet,

Bibliotheek Emmen volgt de richtlijnen van het RIVM in verband met het Coronavirus. Je kunt je voorlopig alleen een plekje reserveren. Dit doe je door een mail te sturen naar de klantenservice of te bellen met de Bibliotheek (0591-681444). Zodra het duidelijk is dat het doorgaat, nemen wij contact met je op.

Begeleiders kunnen tijden de strijd op het gemak de krant of een tijdschrift lezen onder het genot van een bakje koffie of thee. Dit is bij de prijs inbegrepen.