Schuilt er, behalve een lezer, wellicht óók een schrijver in jou…?

Doe mee met onze jubileumschrijfwedstrijd!

6-12 jaar: Schrijf een verhaal bij deze foto, óf maak een collage/tekening over je lievelingsboek. Maximaal één A4.
Foto schrijfwedstrijd MPL

13-20 jaar: Schrijf een verhaal dat zich afspeelt in of rond de bibliotheek in 1922 of 2122. Maximaal 1500 woorden.

21+: Schrijf een verhaal met als titel/thema: “Een gesloten boek”. Maximaal 2000 woorden.

Gedicht – alle leeftijden: Schrijf een gedicht met als titel/thema: “Het vrije woord”. Maximaal één A4, mag geïllustreerd/vormgegeven.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een professionele jury bestaande uit Marja West, Kees Opmeer en Adrie Paasen (Oud-docente Nederlands en columniste Meppeler Courant).

De winnaars in elke categorie ontvangen een mooie en passende prijs, én publicatie van hun inzending in de bibliotheek en op de website!

Mail jóuw inzending in Word of PDF format vóór vrijdag 1 juli naar info@bibliotheekmeppel.nl o.v.v. ‘schrijfwedstrijd’, of breng deze langs in de bibliotheek. Vermeld je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres.

Winnaars ontvangen persoonlijk bericht, en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De prijsuitreiking is op zaterdag 9 juli om 11.30u in de bieb.