In het kader van de campagne Nederland Leest rond het thema duurzaamheid houdt Bibliotheek Westerbork op maandag 25 november een pubquiz.

Hoe werkt het?
Samen met je team, dat uit maximaal 4 personen bestaat, probeer je zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. De pubquiz bestaat uit meerdere rondes van ongeveer 10 vragen. De rondes kunnen gaan over allerlei onderwerpen. De onderwerpen duurzaamheid en natuur komen zeker aan bod, maar ook literatuur en muziek kunnen onderwerpen zijn.

Geef je op!
Zin in een avond vol gezelligheid? Geef je team of jezelf op (je komt dan bij een team) voor de pubquiz! Kosten: € 3,50 per persoon, inclusief een drankje en een hapje.Je kunt je opgeven als team of individueel. Bel naar 088 012 8289 of stuur een mail naar info@bibliotheekwesterbork.nl.