De bibliotheken zijn tenminste t/m 9 februari gesloten. Afhalen en inleveren van boeken e.d. blijft wel mogelijk  Klik hier voor meer informatie.

Omdat we vanwege het Corona virus geen activiteiten in de bibliotheek kunnen organiseren kun je een (gratis) verrassingstasje bestellen over het prentjenboek van het jaar 'Coco kan het!', geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen. 

Alle kinderen van 0 tot 6 jaar, die lid zijn van de bibliotheek, kunnen het tasje bestellen. Het enige dat je hoeft te doen is een e-mail sturen naar de bibliotheek bij jou in de buurt. Geef de naam, adres en leeftijd door van degene voor wie het tasje is. De bibliotheekmedewerker stuurt je een e-mail terug zodra het tasje voor je klaarstaat. Kijk vooraf even goed op de website (www.bibliothekendrenthe.nl/coronavirus) wanneer de afhaalpunten geopend zijn.

Ben je niet lid? Geen probleem. Kinderen tot 19 jaar kunnen gratis lid worden. Meldt je dan eerst even aan via de website.

Deze actie loopt t/m 30 januari en zolang de voorraad strekt.

E-mail adressen:
Bibliotheek Vries - info@bibliotheekvries.nl
Bibliotheek Zuidlaren - info@bibliotheekzuidlaren.nl
Bibliotheek Eelde - info@bibliotheekeelde.nl

Coco kan het!

Coco is een kleine vogel die haar nest moet verlaten. Maar hoe? Ze vindt het best eng. Moed verzamelen, elkaar steunen, een klein duwtje in de rug krijgen: daar gaat het over in het prentenboek Coco kan het! van Loes Riphagen. Het boek is prentenboek van het jaar 2021 én staat daarom centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen van 20 t/m 30 januari.

Wil jij ook het Prentenboek van het Jaar 2021 winnen? Knutsel dan je eigen Coco of een andere leuke vogel. Maak er een foto van, zet hem op Facebook en tag ons (@Bibliotheek Zuidlaren, Eelde en Vries). Heb je geen Facebook dan mag je de foto ook mailen. De actie loopt t/m 30 januari. Onder de deelnemers verdelen we begin februari 3 prentenboeken. Ook als je niet lid van de bibliotheek bent mag je meedoen. 

Prentenboek van het Jaar: Coco kan het!
Leuk voor: kinderen van 3 tot 6 jaar
Auteur: Loes Riphagen Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.


E-mail adres: info@bibliotheekzuidlaren.nl 

Deel deze pagina