Je bankzaken regelen, de krant lezen, een e-mail sturen, werk zoeken? Je kunt steeds meer via de computer en het internet doen. En voor overheidszaken kun je straks zelfs alleen nog terecht bij een digitaal loket. Het is dan belangrijk dat je weet hoe je met de computer en het internet moet omgaan.

Heb je nog weinig ervaring met de computer of het internet en wil je digitaal vaardiger worden? Volg dan de cursus Klik&Tik in de bibliotheek van Vries. Wij starten donderdag 4 oktober om 14.30 uur met een nieuwe groep.

Heb je nteresse? Geef je dan op via telefoonnummer 088 012 8275 (bereikbaar tijdens de openingstijden van de bibliotheek) of mail naar info@bibliotheekvries.nl. Even bij ons naar binnen lopen mag natuurlijk ook!