De bibliotheken hebben groen licht gekregen om te heropenen binnen de geldende regels. Klik hier voor meer informatie op de corona-pagina.

LET OP: klanten van Bibliotheek Dwingeloo kunnen alleen boeken reserveren via de website van Bibliotheek Diever. Lees meer

BiebFabriek: Stop-motion film of animatie maken (Sleen)

De BiebFabriek is dé plek voor jou om aan de slag gaan met digitale vaardigheden en techniek. Hier leer je in verschillende activiteiten onder andere over programmeren, hoe je een zaklamp maakt en hoe jouw eigen kunstrobot een echte Picasso kan maken.

Niets is leuker dan zelf je verhaal maken. Stop-motion is een eenvoudige filmtechniek waarmee je leuke filmpjes kunt maken. Het zijn filmpjes gebaseerd op heel veel foto's die kort achter elkaar worden weergegeven waardoor een film ontstaat. Op de iPads van de bibliotheek staan alle apps die je ervoor nodig hebt en wij helpen je om een zo mooi mogelijk filmpje te maken. Ook kan je je eigen animatie maken!

Details cursus

Startdatum 20-04-2020 15:30
Einddatum 20-04-2020 17:00
Registration Start Date 18-06-2019