Wat ga jij doen?

Binnen het marketing- en communicatieteam is ruimte voor creatieve content creators die ons willen helpen de verhalen van onze veranderende bibliotheken te vertellen. Daarbij ligt de nadruk op video, fotografie, tekstuele content en social media. Iedereen ontwikkelt daarbij zijn of haar eigen specialisme.

Samen met je team bedenk je concepten, schrijf je scripts, ga je met de videocamera op pad of werk je vanuit ons MediaLab. Daar maken we niet alleen talloze video's en foto's, maar gaan we ook aan de slag met bijvoorbeeld webinars, podcasts, explanimations, narrowcasting en nog veel meer. Ook schrijf je de nieuwsbrieven en webteksten. Bij al deze activiteiten word je natuurlijk ondersteund door andere ervaren professionals.

Wat is je positie binnen de organisatie?

In het hart van Assen werk je met 8 marketingcollega's aan de zichtbaarheid van één van de bekendste merken van Nederland: de Bibliotheek!

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is en waar veel ruimte is voor initiatief, een salaris in schaal 8 (min. € 3.042,- en max. € 3.863,-) conform cao Openbare Bibliotheken. De functie is in eerste instantie voor een jaar met kans op verlenging. We vragen iemand voor 36 uur per week, 32 uur is bespreekbaar.

Wat vragen we van jou?

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een nieuwsgierige en creatieve geest;
  • Ervaring met video/foto/ontwerp software van Adobe;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een grote pré.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je solliciteren? Klik dan op de knop hieronder!

Contactpersoon vacature

Joyce Mulder
Telefoon 088-012 8000
E-mail j.mulder@biblionetdrenthe.nl

 

Meer info en meteen reageren