Let op: vanwege het coronavirus zijn alle bibliotheken gesloten en alle activiteiten geannuleerd. Klik hier voor onze speciale corona-pagina.

De melding 'Invalid Token' wordt weergegeven als er iets misgaat tijdens het inloggen. Het kan zijn dat er tijdens het inloggen de verbinding even kort wordt onderbroken. Of dat er iets misgaat bij het opslaan van de inloggegevens in de database van de website.

Als je de melding al in beeld hebt kun je door op de ‘terug’ knop van de browser te klikken teruggaan naar het vorige scherm en -indien nodig- opnieuw inloggen. De foutmelding is te voorkomen door vóór het inloggen even de pagina te verversen door op F5 te drukken.

Deel deze pagina

Lees voor