Op dinsdag 23 november 2021 om 19.30 uur vindt er weer een nieuwe Walk&Talk Online sessie plaats! Tijdens deze Walk&Talk is Francis Chavernac van Finesse Loopbaancoaching onze gastspreker. Samen met Francis gaan we het hebben over waar nou echt je hart ligt in je werk! De online sessie is gratis bij te wonen via Zoom. Meld jij je ook aan? Lees hier meer informatie over de bijeenkomst.

Volg je hart in je werk!

Een baan vinden die je echt leuk vindt en waar je echt energie van krijgt: het klinkt logisch. De praktijk laat echter zien dat dit best lastig kan zijn. Vele mensen gaan deze dagen met minder plezier naar hun werk, of komen in een sleur door het thuiswerken, dag in dag uit. Francis brengt daar met passie verandering in! Francis: "Als ik iets leuk vond of het voelde goed, dan handelde ik daar naar en zette ik die stap.Tot een aantal jaren geleden had ik een leuke baan bij een mooi bedrijf. Daar was ik bijna 10 jaar in dienst en had er leuke collega’s. Maar toch was ik niet blij. Ik had steeds minder plezier in mijn werk en haalde er steeds minder voldoening uit. Mijn gevoel zei me dat het tijd was voor een andere baan en misschien wel voor iets heel anders. Maar wát dan? In mijn eentje kwam ik niet echt verder dus besloot ik een loopbaancoach in te schakelen die me kon helpen mijn antwoord helder te krijgen."
Nu is Francis zelf loopbaancoach. In de online sessie helpt ze graag jou met het zoeken naar een fijne werkplek waar je energie van krijgt. Ze helpt mensen onderzoeken waar hun hart ligt in hun werk en kijkt hoe ze daar kunnen komen. Wil je graag meer weten over Francis? Bekijk hier haar website.

Wat is Walk&Talk?

Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Nieuwe spelregels voor je cv, het gebruik van sociale media en nog veel meer. Dat kún je natuurlijk in je eentje ontdekken, maar samen gaat het toch een stuk sneller. Tijdens Walk&Talk Online sessies ontmoet je andere werkzoekenden en leer je van elkaars ervaring. De sessies worden georganiseerd door de bibliotheken. Vaak wordt er een gastspreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar vakkennis. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Meld je aan!

Meld je aan via de button hieronder. Op 22 november 2021 krijg je een e-mail met alle informatie over de online bijeenkomst. Daarnaast is het verstandig om Zoom te downloaden in de App Store of Google Play. Dit is gratis. Heb je vragen of onduidelijkheden? Daarvoor kun je altijd onze klantenservice bereiken. We zien je erg graag op 23 november 2021!

Meld je hier aan.

Datum: dinsdag 23 november 2021
Begintijd: 19:30 uur
Eindtijd: 21:00 uur
Locatie: online evenement
Deelname: gratis