Wat ga jij doen?

Binnen het marketing en communicatieteam is ruimte voor een enthousiaste webredacteur die ons wil helpen de verhalen van onze veranderende bibliotheken te vertellen. Daarbij ligt de nadruk op het schrijven van creatieve en pakkende teksten voor onze websites, social media en nieuwsbrieven. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de websites van de bibliotheken in negen Drentse gemeenten. Ook schrijf je wekelijks de nieuwsbrieven, maakt ze op en verstuurt ze. Daar waar nodig help je ook de andere medewerkers binnen het team met het schrijven en/of controleren van tekstuele content, eventueel voor folders, jaarverslagen of scripts voor video's en animaties.

Wat is je positie binnen de organisatie?

In het hart van Assen werk je met 8 marketingcollega's aan de zichtbaarheid van één van de bekendste merken van Nederland: de Bibliotheek!

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is en waar veel ruimte is voor initiatief. Een goed salaris in schaal 7 (min. € 2.607,- en max. € 3.415,0) conform cao Openbare Bibliotheken. De functie is in eerste instantie voor een jaar met kans op een vaste aanstelling.

Wat vragen we van jou?

  • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal;
  • Een nieuwsgierige en creatieve geest;
  • Ervaring met MailChimp is een grote pré;
  • Ervaring met het WaaS CMS is eveneens een grote pré.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je solliciteren? Klik dan op solliciteren en stuur je cv en motivatie. 

Je kunt uiterlijk 16 mei 2023 reageren. 

Contactpersoon vacature

Joyce Mulder
Telefoon 088-012 8000
E-mail j.mulder@biblionetdrenthe.nl

 

Meer info en meteen reageren